LCHF skinkesalat og hjemmerørt Mayo…

jeg tænkte at jeg ville prøve nogle nye boller i dag, eftersom de tidligere jeg har lavet, ikke var min smag… Men øv øv, de faldet sammen og var slet ikke bagte, men jeg har heller ikke noget pofiber hjemme, for har endnu ikke fundet en forretning der har det…. 

Men set fra den lyse side, så får jeg da afprøvet mine fantastiske maskine som rør min sej for mig.. Og når den nu alligevel var fremme, så fandt jeg lige den mekanik der kan rive for mig og påsatte den på min maskine. Jeg havde nemlig købt ind så jeg kunne lave en skinkesalat…

Opskrift på hjemmelavet skinkesalat:

Du skal bruge:

  • 400 gram skinke i tern
  • Et halvt løg 
  • Et meget lille drys salt.
  • Hjemmelavet Mayonaise
  • Klippet dild efter smag, jeg brugte det jeg havde i drivhuset.

Fin hak din skinke, og riv dit løg, bland det sammen, og smag til evt med lidt salt bland din hjemmelavet Mayonaise i, jeg brugte 5 tsk fulde mayo til min skinkesalat. Og tilsæt din dild… Kan spises sammen med en god salat.. Eller hjemmebagt brød.

Opskriften på Mayo fandt jeg her: 

http://lchfhverdag.blogspot.dk/2014/08/hjemmelavet-mayonnaise-pa-1-minut.html

Til Mayo, brugte jeg 3 tsk fulde hvidvinseddike og en tsk citronsaft og undlod sennep denne gang, for efter et par dage synes jeg at senneppen er meget gennemtrængene… 

Opskriften på de hjemmebagte boller som ikke lykkedes for mig i dag kan findes her: 

Fiberboller
  
//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen